В сутришния блок на Нова телевизия Николай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е

...
В сутришния блок на Нова телевизия Николай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е
Коментари Харесай

Хаджигенов предизвика скандал в ефир, Райчев напусна студиото

В сутришния блок на Нова телевизия Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 провокира отвращение в Андрей Райчев и той напусна студиото. Последва го и социологът Слави Василев. Ябълката на раздора е държанието на Хаджигенов, който употребява циничен език в народен ефир във връзка войната в Украйна и съветския дипломат.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1392
Той описа, че е прочел на страницата на съветското посолство във Facebook обява, в която посланикът назовава България подлога. И се обърна към Андрей Райчев с думите:  Как се чувствате като подлога, господин Райчев?

" Правилното отношение към такива като Митрофанова би трябвало да бъде " Г-жо Митрофанова идите на х*й ", сподели в ефир Хаджигенов. Той разгласи, че в този момент е моментът България да експулсира " другарката " Митрофанова.

Каква приятелка ви е тя, това не е държание на политик, скочи социологът. И попита Хаджигенов по какъв начин е съветската дума за " подлога ". Получи отговор, че ексдепутатът е чел единствено превода, юридически автоматизирано от обществените мрежи. След тези думи Райчев стана и напусна в ефир.

Минути по-късно излезе и социологът Василев.

 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1392  Първите камиони с дарения, събрани от БЧК, потеглят през днешния ден към Украйна Първите камиони с дарения, събрани от БЧК, потеглят през днешния ден към Украйна  Руският боен ескорт северно от Киев е с дължина 64 км Руският боен ескорт северно от Киев е с дължина 64 км  Николов: Руската експанзия основава спомагателни опасности пред енергийната сигурност в Европа Николов: Руската експанзия основава спомагателни опасности пред енергийната сигурност в Европа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР